Winnaars goodiebag Open Bedrijvendag IVVO

De deelname van IVVO aan Open Bedrijvendag op zondag 2 oktober was een voltreffer niettegenstaande het slechte weer. We mochten maar liefst 1.650 bezoekers verwelkomen die een blik wieperen in de gft-composteringsinstallatie.

Tijdens het bezoek kon men deelnemen aan een wedstrijd waarbij drie goodiebags t.w.v. 75 euro werden verloot. Axelle Arnaert uit Wulvergem, Jan Van Den Broucke uit Koksijde en Mathilde Gheysen uit Langemark mogen zich de trotse winnaars noemen van deze goodiebags. Zij wisten het antwoord op de wedstrijdvraag 'hoe hoog zijn de reactoren van de gft-composteringsinstallatie', namelijk 18 meter.

In de goodiebag steken nuttige hulpmiddelen om afval te voorkomen zwoel buitenshuis (zoals een shopper, een fietsstuurtas, een opvouwbare boodschappentas, een drinkbus, een brooddoos, ...) als binnenshuis (pottenlikker, een kookboek om restjes te verwerken, ...) tot hulpmiddelen om energie te besparen (gsm lader op zonne-energie).

IVVO nam dit jaar voor de derde keer deel aan Open Bedrijvendag. Het was al sinds 2007 geleden dat we de deuren van de gft-composteringsinstallatie hadden opengezet voor het grote publiek. De bezoekers konden ook een glaasje drinken. De opbrengst van de drankverkoop, 408 euro, schenkt IVVO aan het Kinderkankerfonds.