Doe mee aan de grote zwerfvuilopruimactie

Meer dan 20.000 kilogram! Zowel in 2015 als in 2016 is dat het triestige gewicht van zwerfvuil dat werd opgehaald tijdens de grote zwerfvuilopruimdag die IVVO en zijn aangesloten gemeenten de voorbije jaren organiseerden.

Een herhaling van de grote zwerfvuilopruimdag staat ook op de agenda in het voorjaar van 2017. We hopen dat heel wat verenigingen zich geroepen voelen om de handen uit de mouwen te steken. Het nodige opruimmateriaal wordt voorzien. En als je met jouw vereniging een traject van zo'n 8 km hebt opgeruimd dan ontvang je een vergoeding van maximum 200 euro.

Wens je met jouw vereniging deel te nemen aan de grote zwerfvuilopruimdag op zaterdag 18 maart 2017 of wil je meer info? Neem contact op met jouw gemeentelijke milieudienst of met IVVO op 057/23 08 83 of communicatie@ivvo.be.

Het Vlaamse netheidsnetwerk 'indevuilbak' dat opgericht werd door minister Joke Schauvliege is momenteel druk in de weer met het uitwerken van een beloningssysteem voor verenigingen, scholen,... Van zodra de juiste info beschikbaar is, zal IVVO dit communiceren. Misschien een uitgelezen kans om met jouw vereniging, school,... een kleine daad te verrichten voor een groot resultaat!